Stoppen Met Roken Afkickverschijnselen - Rookstop
    -
  • Home
  • - Stoppen met roken ontwenningsverschijnselen

Stoppen met roken ontwenningsverschijnselen

Tijdens het stoppen met roken kunt u te maken krijgen met ontwenningsverschijnselen. Dit komt omdat er in tabak een verslavende stof zit. Deze verslaving aan roken is zowel fysiek als geestelijk. De ontwenningsverschijnselen uiten zich ook op beide vlakken. Als u van plan bent te stoppen met roken is het slim om hier rekening mee te houden. Wij helpen u alvast op weg.

Wanneer u op uzelf gaat stoppen, komt er ook geen nicotine meer in uw bloed waardoor u chagrijnig of gespannen gaat worden.

De nicotine in sigaretten zorgt ervoor dat er in de hersenen dopamine vrijkomt. Dit is de stof die zorgt voor een ontspannen gevoel. Met de lasertherapie zorgen we ervoor dat er endorfines aangemaakt worden die het gemis aan dopamine opvangen. Hierdoor ervaart u geen of weinig ontwenningsverschijnselen.

Bij Rookstop heeft u minder last van ontwenningsverschijnselen

Snel, veilig en pijnloos stoppen met roken. Al 25 jaar effectief.

Krijgt iedereen last van ontwenningsverschijnselen?

Deze komen niet bij iedereen voor, maar zijn wel een veelvoorkomend verschijnsel. De één heeft er meer last van dan de ander. De mate waarin u er last van krijgt, wordt beïnvloed door persoonlijke zaken. Bijvoorbeeld of u pas bent gaan roken of al 30 jaar rookt, door de omgevingsfactoren en door de genetische aanleg.

Van de conventionele manieren horen wij vaak afkickverschijnselen:

De speciale behandelmethode van Rookstop haakt hierop in door juist deze negatieve gevolgen te onderdrukken. Het is op onze manier daarom makkelijker om te stoppen dan wanneer u ‘gewoon’ stopt.

Stop nu met roken

Geen bijwerkingen met onze laserbehandeling

Onze unieke methode garandeert een comfortabele overgang zonder vervelende bijwerkingen en extra medicatie. Zeg vaarwel tegen nicotinevervangers en geniet van de vrijheid om rookvrij te leven.

Wanneer zijn de afkickverschijnselen het sterkst?

De afkickverschijnselen van de rookverslaving zijn vooral in het begin heel sterk. Naarmate u er niet aan toegeeft zal het effect minder worden. Bedenk dat het afbreken van een verslaving in golven gaat. Er zullen momenten zijn waarop de zin om te roken terugkomt. Alleen de hevigheid wordt langzaam minder en de tijd die ertussen zit groter.

Omdat nicotine zo’n 1 á 2 dagen in het lichaam blijft, krijgt u direct na deze tijd een behoefte om weer te beginnen met roken. Uw lichaam herkent dat het acuut een tekort aan deze stof heeft en probeert u aan te sporen te roken. Zeker de eerste 2 – 5 dagen zijn de afkickverschijnselen het sterkst.

Ook situaties waarin u veel stress ervaart verhogen de sterkte van de ontwenningsverschijnselen.

Hoe lang duren de ontwenningsverschijnselen?

Na de eerste paar dagen worden de ontwenningsverschijnselen minder. Deze houden dan zo’n 2 – 4 weken aan waarna ze weer een stap minder worden. Vanaf dan ebt het langzaam weg waardoor u sporadisch er nog aan denkt. Gaandeweg wordt het dus steeds makkelijker om vol te houden!

In één keer stoppen met roken?

Hoe stopt u met roken? Ieder stopt op de manier hoe hij of zij het beste kan volhouden. Voor de meesten is het makkelijker om in één keer te stoppen, maar anderen is het toch gelukt om eerst af te bouwen.

Succesvol stoppen met 6 maanden garantie

Snel, veilig en pijnloos stoppen met roken!